okupanti-prodovzhuyut-pidgotovku-do-nastupu-na-novopavlivskomu-ta-zaporizkomu-napryamkakh-genshtab

Окупанти продовжують підготовку до наступу на Новопавлівському та Запорізькому напрямках – Генштаб

 • 100064 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Російські окупанти продовжують здійснювати активну підготовку до наступальних дій на Новопавлівському та Запорізькому напрямках. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"Основні зусилля противник зосереджує на ураженні угруповання Об’єднаних сил та спробах встановлення повного контролю над територіями Донецької та Луганської областей. Тут ворог намагається здолати опір підрозділів, що входять до складу угруповання Об’єднаних сил, з метою створення сприятливих умов для ведення наступу", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що основні зусилля противник зосередив на Бахмутському напрямку. "Намагається розвинути успіх на Лиманському напрямку. Крім того, російські окупанти продовжують здійснювати активну підготовку до наступальних дій на Новопавлівському та Запорізькому напрямках", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

В Інституті вивчення війни (ISW) раніше повідомляли, що російські окупанти можуть готуватися до наступу на південному напрямку в окремих районах Запорізької та Херсонської областей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП