okupanti-prodovzhuyut-chastkovo-blokuvati-kharkiv-ta-namagayutsya-utrimati-rubezhi-v-rayoni-izyumu-genshtab

Окупанти продовжують частково блокувати Харків та намагаються утримати рубежі в районі Ізюму – Генштаб

 • 207928 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. На Слобожанському напрямку окупанти продовжують частково блокувати Харків. в районі Ізюму рашисти намагаються утримати рубежі, що були захоплені раніше. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"Ворог не відмовляється від планів щодо повного захоплення території Донецької та Луганської областей. На Слобожанському напрямку противник продовжує частково блокувати місто Харків, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню, артилерії та мінометів", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що в районі міста Ізюм окупанти намагаються утримати рубежі, що були захоплені раніше.

"На Донецькому і Таврійському напрямках ворог намагався штурмувати місто Сєверодонецьк, успіху не мав. Під час обстрілу Попасної застосував тактичний ракетний комплекс “Точка-У”. Спроби просунутися вглиб території України для покращення тактичного положення успіху не мали. У місті Маріуполь противник проводить штурмові дії в окремих районах міста", - зазначається в повідомленні.

Окрім того, на Південнобузькому напрямку окупанти намагаються покращити тактичне положення та закріпитись по адміністративних кордонах Херсонської області. У підрозділах противника спостерігаються непоодинокі випадки дезертирства.

На тимчасово зайнятих територіях Запорізької області діють мобільні патрулі та пости з числа мобілізованих мешканців тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей.

Доповнення

Генштаб повідомляв, що основні зусилля російських окупантів зосереджуються на захопленні Маріуполя та наступі в районі Ізюму на Харківщині.

Українські Національні Новини

Суспільство