okupanti-mozhut-gotuvati-provokatsiyi-fiksuyetsya-rukh-kolon-u-bik-chernigivschini-ok-pivnich

Окупанти можуть готувати провокації, фіксується рух колон поблизу Чернігівщини - ОК "Північ"

 • 1353086 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Російські окупанти готують можливі провокації до річниці повномасштабного наступу, зафіксовано рух колон військової техніки ворога у районі кордону із Чернігівською областю. Про це повідомляє ОК "Північ" у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Окупанти готують можливі провокації до річниці повномасштабного наступу, скоріш за все, метою є звинувачення українських захисників в порушенні територіальної цілісності. Про це свідчать дані розвідки, де зафіксований рух колон військової техніки в районі кордону із Чернігівською областю без знаків розпізнавання та живою силою, що була одягнена у піксель, схожий на форму Збройних Сил України", - повідомляє ОК "Північ".

Деталі

При цьому в ОК "Північ" наголосили, що "Сили оборони Сіверщини тримають ситуацію під контролем і, на відміну від військ противника, ніколи не вдавалися до провокацій і не мають подібного на меті". "Кожен воїн дотримується загальноприйнятих правил ведення війни, не посягаючи на чужі території, а виключно захищає рідну землю від нахабного та підступного ворога", - підкреслили в командуванні.

Доповнення

Секретар РНБО Олексій Данілов зазначав, що «великий наступ» росіян згас, він успіхів не має.

Українські Національні Новини

Війна