okupant-rozpoviv-pro-falshivi-zviti-pro-yikh-vidpustku-dlya-komisiyi-ta-vigadani-poranennya-yogo-komandira-brigadi-perekhoplennya-gur

"Ми просто бидло": окупант жаліється, що командири не дають відпустку під час війни – перехоплення ГУР

 • 235820 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Головне управління розвідки Міноборони України оприлюднило розмову, в якій російський окупант розповідає дружині, що командири не дають відпочити під час війни. Замість цього просто оформлюють для комісії фальшиві звіти про "відпустку", передає УНН.

Цитата

"Нас еще оказывается месяц назад выводили отсюда, мы отдыхали, кайфовали, судя по документам. Приехали из московской комиссии. Где-то отдыхали, спали, а теперь мы опять здесь. Отдохнувшие мы, а чего вы жалуетесь, чего вы сбегаете, если вы отдыхали", - розповів загарбник.

Деталі

Також російський військовий жаліється на своїх командирів в частині. За його словами, його комбриг (командир бригади) вирушив до москви ныбито з пораненням. Він провів деякий час в рф, а потім знову повернувся. Окупант зазначив, що командування відноситься до солдатів вкрай жахливо: "Мы просто бидло". 

Доповнення 

Головне управління розвідки Міноборони України виклало чергове перехоплення розмови рашиста з дружиною, де він розповідає, що не повернеться на фронт після того, як їх підрозділ виведуть із зони бойових дій.

Українська розвідка також оприлюднила розмову, у якій російський окупант обурюється, що дружини військових замало роблять для їхнього повернення з війни в Україні.

Українські Національні Новини

Суспільство