ofitsiyno-zaporizka-ta-khmelnitska-oblasti-9-kvitnya-pereydut-u-chervonu-zonu

Офіційно: Запорізька та Хмельницька області 9 квітня перейдуть у "червону зону"

 • 15956 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. На території Запорізької та Хмельницької областей з 9 квітня 2021 року буде встановлений “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міністр кабінету міністрів України Олег Немчінов, передає УНН.

Так, за словами Немчінова, сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Цитата

"За результатами Державна комісія вирішила встановити: з 00 години 00 хвилин 09 квітня 2021 р. “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Запорізької та Хмельницької областях. Також застосувати на території Запорізької та Хмельницької областей обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для “червоний” рівня епідемічної небезпеки", - написав Немчінов.

Додамо

Як повідомляв УНН, 10 квітня, Харків посилює карантинні обмеження.

За даними МОЗ, в Україні зафіксовано вже 1,784 млн випадків коронавірусної хвороби COVID-19, добовий приріст, за 6 квітня, - 15,4 тисячі, зростання в порівнянні з попереднім днем. Високий показник госпіталізацій за добу - майже 5,6 тисячі.

Українські Національні Новини

Суспільство