odinadtsyat-inozemnikh-turistiv-postrazhdali-v-dtp-v-gruziyi

Одинадцять іноземних туристів постраждали в ДТП в Грузії

 • 7443 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. В результаті зіткнення трьох мінівенів недалеко від грузинського чорноморського курорту Кобулеті постраждали двоє водіїв, громадяни Грузії, а також 11 іноземців. Про це журналістам повідомив міністр охорони здоров'я Аджарії Зачервона Микеладзе, передає УНН з посиланням на Грузія Online.

ДТП сталося ввечері 13 липня на трасі, що зв'язує Кобулеті і Батумі. При зіткненні чоловік у віці до 40 років отримав смертельні травми. Його дружина була госпіталізована, проте медикам не вдалося врятувати її життя.

За словами Микеладзе, в цілому в медичних установах Кобулеті розміщені ще 11 постраждалих. Серед них двоє дітей загиблого подружжя у віці 3 і 5 років.

"В результаті аварії постраждали 13 осіб. Один з них помер на місці, а його дружина - в клініці. У важкому стані їх діти. Двом туристам потрібна хірургічна операція. Стан решти порівняно стабільний. Серед постраждалих тільки двоє громадян Грузії, які, імовірно, були водіями", - наводить слова Микеладзе Громадське телебачення.

Причини аварії не відомі. МВС Грузії в зв'язку з тим, що сталося почало слідство.

Як повідомляв УНН, в ДТП на півдні Пакистану загинули 10 осіб .

Українські Національні Новини

Новини Світу