odeskiy-deputat-zvinuvativ-kolegu-u-lobiyuvanni-interesiv-skandalnogo-zabudovnika

Одеський депутат звинуватив колегу у лобіюванні інтересів скандального забудовника

 • 25355 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Депутат Одеської міськради Олександр Матвєєв звинуватив свого колегу з депутатської постійної комісії з питань землеустрою та земельних відносин Олексія Єреміцу у лобіюванні інтересів скандального литовського забудовника "Ханбер", повідомляє УНН.

"Що стосується лобіювання тих чи інших проектів: основою будь-якого будівництва є виділення земельної ділянки. Протягом 10 років депутат Єреміца працює у комісії із земельних правовідносин Одеської міської Ради. Саме ця комісія і приймала рішення про виділення "Ханберу" земельних ділянок. Саме ці рішення, у тому числі і Єреміца, послужили приводом для будівництва", - розповів Матвєєв у своєму коментарі УНН.

Він так само спростував інформацію про те, що володіє нерухомістю в одному з житлових комплексів "Ханбера" литовського забудовника Гердаса Дубріцкаса.

У свою чергу жителі клубного будинку "Граф" раніше вимагали у Одеської міської ради заблокувати передачу компанії "Ханбер" чергової земельної ділянки під забудову через порушення забудовником містобудівних норм і незаконною добудовою поверхів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Криза із забудовою Одеси має вирішуватися на рівні Труханова і Кабміну - експерт.

На це член депутатської постійної комісії з питань землеустрою та земельних відносин Олексій Єреміца повідомив, що ознайомлений з цією проблемою жителів.

"Я знаю точно, що там відбувається. Там депутат Матвєєв, який довгий час лобіював інтереси Гердаса (Дубріцкаса - ред.), добудовує собі 13-й або 14-й поверх", - зазначив він.

Також депутат міськради зазначив, що добре поінформований про критичну ситуацію з незаконними новобудовами в Одесі.

"У нас забудовники в Одесі всі плюс-мінус порушують забудови, тому що їм це дозволяють чиновники, тому що ДАБІ бере хабарі", - розповів Єреміца.

Українські Національні Новини

Політика