obstrili-po-liniyi-frontu-postiyni-kirilenko-nazvav-naygaryachishi-napryamki-na-donechchini

"Обстріли по лінії фронту постійні": Кириленко назвав найгарячіші напрямки на Донеччині

 • 299921 переглядiв

КИЇВ. 13 серпня. УНН. На всій лінії фронту на Донеччині дуже гаряче, але і відносно віддалені міста також піддаються періодичним ударам. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, перечисливши найбільш напружені напрямки, пише УНН.

Цитата

"Зараз також найбільш напруженими напрямками лишається Бахмутський напрямок, Авдіївський, і на Краматорському напрямку в бік Слов'янська, Краматорська ворог також не припиняє спроб, і ми бачимо по тому, які є сили і де вони зосереджуються, щоб здійснити впевнені свої нездійсненні мрії по захопленню цих міст. Тому вся лінія фронту - дуже гаряче, але і міста відносно віддалені також піддаються періодичним або ракетним ударам або обстрілам з РСЗВ", - сказав Кириленко.

Деталі

Так, він зазначив, що день почався з обстрілів. "Знаєте, ніч в день переходить. Обстріли не припиняються. Це є такі реалії сьогодення на Донеччині. Обстріли по лінії фронту постійні. Минула доба була дуже гаряче - обстріли і ракетні удари, по місту Краматорську було нанесено ракетний удар. Всього за добу п'ять людей загинуло серед цивільного населення і 35-ть осіб по всій області отримали поранення різного ступеня важкості", - повідомив голова ОВА.

Доповнення

У результаті обстрілу Краматорська на Донеччині напередодні загинуло троє людей.

Українські Національні Новини

Війна