obstril-bilya-pavlopolya-boyoviki-vikoristali-nekerovani-aviatsiyni-raketi

Обстріл біля Павлополя: бойовики використали некеровані авіаційні ракети

 • 16214 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Сьогодні на околицях Павлополя, що на Донеччині, неподалік житлових будинків та позицій українських військовослужбовців, виявили дві некеровані авіаційні ракети С-8, передає УНН із посиланням на повідомлення пресцентру ООС.

Як повідомили у пресцентрі, оскільки ракети є некерованими, очевидним є той факт, що окупанти цілили безпосередньо в напрямку населеного пункту. Такими діями загарбники вкотре продемонстрували своє цинічне ставлення до місцевого населення та свідомо наразили мирних громадян на небезпеку.

"На щастя ракети не спрацювали, вдарившись об землю, бойові головки відламалися. Ми швидко зреагували і знищили її", - повідомив інженер Сергій.

У повідомленні зазначили, що "загарбники в черговий раз відкрито продемонстрували ігнорування Мінських домовленостей та вкотре підтвердили своє цинічне та байдуже ставлення до життя і здоров’я мирних мешканців Донбасу".

Нагадаємо, сьогодні бойовики 20 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення артилерійські системи калібру 152 мм і 122 мм, 120-ти та 82-ох мм міномети, а також озброєння БМП, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП