obrantsem-donki-putina-viyavivsya-artist-baletu-igor-zelenskiy-zmi

Обранцем доньки путіна виявився артист балету Ігор Зеленський - ЗМІ

 • 482359 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. "Молодша донька" російського диктатора володимира путіна Єкатерина Тихонова нібито створила родину з колишнім художнім керівником Баварського державного балету Ігорем Зеленським, і вони нібито виховують 5-річну дитину, повідомляє видання "Важные истории" з посиланням на спільне з німецьким Der Spiegel розслідування, інформує УНН.

Деталі

За даними журналістів, Тихонова протягом двох років, 2017-2019, жила зі своїм чоловіком на дві країни – росію та Німеччину. Їй з дитиною доводилося літати цим маршрутом — із Москви до Мюнхена і назад — багато десятків разів.

У розпорядженні видання опинився список пасажирів, які прилетіли на одному рейсі з Мюнхена. Тихонова, Зеленський, дитина, няні, охорона приземлилися в аеропорту "Внуково" 9 грудня 2019 року.

Також у видання з’явилися документи з електронної пошти співробітника Служби безпеки президента (СБП), який є особистим охоронцем Єкатерини Тихонової. Серед цих документів є паспорти Тихонової, Зеленського та нібито їхньої доньки. Ім'я дитини невідоме, а щодо її по-батькові - Ігорівна, що відповідає імені Зеленського.

Більше того, джерело Der Spiegel у Баварському балеті на запитання про свого колишнього керівника одразу відповіло, що Зеленський "швидше за все партнер доньки путіна", хоча журналісти навіть не питали про їхні родинні зв'язки.

Хто такий Ігор Зеленський 

52-річний Ігор Зеленський один з найвідоміших танцюристів балету з росії. Він був солістом Маріїнського театру, де танцював усі провідні партії, потім прем'єром трупи New York City Ballet, а також запрошеним солістом Королівського балету Великої Британії, Ла Скала, Великого театру та інших світових сцен. У 2016 року Зеленський очолив Баварський державний балет у Мюнхені, його контракт повинен був закінчитись у 2025 році. Однак у квітні поточного року він оголосив про звільнення з театру за сімейними обставинами. 

Нагадаємо 

Велика Британія внесла доньок президента росії володимира путіна до підсанкційного списку.

Українські Національні Новини

Новини Світу