obrano-novogo-golovu-nkrekp

Обрано нового голову НКРЕКП

 • 18979 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Головою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, (НКРЕКП) обрано Валерія Тарасюка. Про це повідомили у пресслужбі НКРЕКП, передає УНН.

"Сьогодні шляхом таємного голосування членів НКРЕКП Головою Регулятора обрано Валерія Тарасюка згідно зі статтею 9 Закону України "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання y сферах енергетики та комунальних послуг", - йдеться в повідомленні.

Довідка. Валерій Тарасюк народився у 1976 році у смт Казанка Миколаївської області. У 1998 році закінчив Київський університет ім. Тараса Шевченка, Інститут міжнародних відносин. 29 жовтня 2019 року призначений на посаду члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Нагадаємо, раніше Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким звільнив двох осіб з посади членів НКРЕКП та призначив чотирьох нових членів комісії. Серед призначених був і Валерій Тарасюк.

Додамо, що до цього Комісію очолювала Оксану Кривенко. Її було обрано 6 червня 2018 року.

Українські Національні Новини

Економіка