noviy-posol-yes-peredav-virchi-gramoti-zelenskomu

Новий посол ЄС передав вірчі грамоти Зеленському

 • 11114 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у Глави Представництва Європейського Союзу в Україні Матті Маасікаса, передає УНН із посиланням на повідомлення Офісу Президента.

Як повідомили в Офісі, Зеленський подякував Главі Представництва Європейського Союзу в Україні Матті Маасікасу за підтримку України з боку ЄС. Відзначено важливий внесок Євросоюзу у процес реформування Української держави. Президент наголосив, що європейська інтеграція та ефективне виконання Угоди про асоціацію з ЄС є стратегічним пріоритетом для України. Відзначено готовність нашої країни працювати над подальшим поглибленням секторальної інтеграції з Європейським Союзом у сферах енергетики, цифрової економіки, митної співпраці, сприяння торгівлі, а також юстиції та внутрішніх справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС надав Україні 12 млн євро на реформу держуправління

"Українська сторона очікує, що питання співпраці з Україною буде серед пріоритетів нового керівництва Європейської ради та Європейської комісії", - йдеться у повідомленні.

Президент України наголосив на необхідності збереження солідарної позиції ЄС на підтримку України у протидії російській агресії, відзначили в Офісі.

Українські Національні Новини

Політика