novi-sanktsiyi-ssha-proti-suverennogo-borgu-rf-navryad-chi-ukhvalyat-ranishe-listopada

Нові санкції США проти суверенного боргу РФ навряд чи ухвалять раніше листопада

 • 10590 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Конгрес США навряд чи ухвалить нові санкції щодо Росії, включаючи пропозиції щодо суверенного боргу та енергетичних проектів, раніше виборів у листопаді. Про це з посиланням на джерела пише видання Bloomberg, передає УНН.

За словами джерел серед помічників сенатора-республіканця та членів конгресу, до кінця тижня палата представників США, ймовірно, візьме перерву і не повернеться до закінчення виборів у Конгрес 6 листопада. Жодних законопроектів про санкції проти Росії до цього часу не було призначено для голосування.

Так, повідомляється, що заходи, які раніше отримали двопартійну підтримку, швидше за все, стануть на порядку денному після повернення законодавців з перерви. Сенат міг би прийняти санкції до виборів, але вони все одно не були б відправлені на затвердження президенту Дональду Трампу до того, як їх прийме затвердить палата представників.

"Існує реальний шанс, що Сенат може прийняти цей законопроект до виборів. Вочевидь, в палаті представників США - інша ситуація", - сказав демократ від штату Меріленд та співавтор двопартійного законопроекту, сенатор Кріс Ван Холлен.

Як повідомляв УНН, у серпні Конгрес США опублікував текст двопартійного законопроекту, в якому, серед іншого, містяться обмеження інвестицій щодо нового суверенного боргу РФ та заборону для декількох російських державних банків працювати в США. Документ під назвою "Законопроект про зміцнення Організації Північноатлантичного договору, боротьби з міжнародною кіберзлочинністю та запровадження додаткових санкцій стосовно Російської Федерації та інших цілей" містить сім розділів, два з яких стосуються безпосередньо РФ.

Українські Національні Новини

Економіка