novachok-superligi-odnoosibno-ocholiv-chempionat-ukrayini-z-basketbolu

Новачок Суперліги одноосібно очолив чемпіонат України з баскетболу

 • 10620 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. "Харківські Соколи" програли вдома "Прометею" в поєдинку новачків регулярного чемпіонату Суперліги з баскетболу, повідомляє УНН з посиланням на ФБУ.

Харків’яни після стартової поразки в Дніпрі у трьох наступних програних поєдинках були близькими до перемоги. Поступово зігруючись команда Володимира Коваля впевненою у власних силах підійшла до зустрічі зі ще одним новачком Суперліги, якого називають одним з фаворитів сезону.

То ж не дивно, що спроби гостей зі старту захопити суттєву перевагу поступово зійшли нанівець від досить агресивного спротиву господарів. За практично рівної гри гості здобули на велику перерву лише три очки переваги.

А після поновлення гри уже господарі спробували перехопити ініціативу. То ж перед заключною чвертю вже харків’яни мали два очки запасу. Фактично все мало вирішитися в битві дебютантів на заключних хвилинах. А вони знову стали фатальними для "Соколів", у яких не пішла реалізація в найвідповідальніший момент поєдинку – 81:70.

Зазначимо, що "Прометей має три перемоги в трьох матчах і займає найвищий щабель таблиці."Дніпро" та "Хімік" мають по 2 перемоги при жодній поразці.

Додамо, "Харківські Соколи" в наступному поєдинку грають 17 жовтня в Миколаєві. "Прометей" зіграє 14 жовтня в Дніпрі проти однойменної команди.

Українські Національні Новини

Спорт