nova-zelandiya-vvela-sanktsiyi-proti-170-rosiyskikh-deputativ-ta-kompaniy-oboronnogo-sektoru

Нова Зеландія ввела санкції проти 170 російських депутатів та компаній оборонного сектору

 • 124413 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. Нова Зеландія оголосила про запровадження санкцій проти 170 російських депутатів та компаній оборонного сектору, які сприяли посяганню на суверенітет та територіальну цілісність України. Про це інформує УНН з посиланням на офіційний сайт уряду Нової Зеландії.

Цитата

Міністр закордонних справ Нової Зеландії Наная Махута заявила, що новий пакет санкцій є частиною поточної відповіді уряду на війну в Україні.

“Оскільки військова машина президента путіна продовжує свої незаконні атаки і з’являються нові розкриття звірств, ми сповнені рішучості покласти витрати на тих, хто причетний”, - сказала вона.

Деталі

Останній пакет санкцій спрямований на 170 членів верхньої палати російського парламенту, а також на шість компаній і організацій оборонного сектору.

Нова Зеландія також розширила обмеження на понад 400 осіб, яким раніше заборонили в’їзд у країну.

“Це додатково заборонить тим, кого ми вже санкціонували, здійснювати діяльність у Новій Зеландії та не дасть Новій Зеландії стати фінансовим притулком для тих, хто причетний до незаконної діяльності росії в Україні”, – зауважила Махута.

Нагадаємо

За даними української військової розвідки, росія намагається залучити інші країни для мінімізації руйнівних наслідків економічних санкцій.

Українські Національні Новини

Політика