norvegiya-politsiya-zastrelila-cholovika-z-nozhem-scho-pogrozhuvav-perekhozhim

Норвегія: поліція застрелила чоловіка з ножем, що погрожував перехожим

 • 18045 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Чоловік, озброєний ножем, погрожував перехожим на вулицях столиці Норвегії Осло, після чого його застрелили поліція. Про це пише УНН з посиланням на Resett.

Деталі

Поліція спочатку припустила, що було поранено перехожих, але пізніше повідомила, що лише один поліцейський отримав легкі поранення.

"У нас поки немає інформації про те, що це пов'язано з тероризмом, - заявив на пресконференції старший начальник поліції Егіль Йорген Брекке. - Для нас це здається окремим актом, тож немає причин побоюватися за безпеку міста для інших. Це людина, яку ми знаємо, у минулому в якої є своя історія".

За словами Брекке, перші повідомлення в поліцію поступили незадовго до 9 години ранку. Патрульна поліція приїхала до місця події і спочатку спробувала зупинити чоловіка, збивши його.

Представник поліції Торгейр Бренден повідомив, що чоловікові вдалося відчинити двері машини поліцейських.

Бренден додав, що в чоловіка було зроблено "кілька пострілів". Злочинця було доставлено до найближчої лікарні, де він і помер.

Додамо

Минулого місяця людина, озброєна луком, стрілами та ножем, убила п'ять осіб у невеликому містечку на південний захід від Осло.

Українські Національні Новини

Новини Світу