netvereziy-vodiy-u-kiyevi-zachitav-rep-patrulnim

Нетверезий водій у Києві зачитав реп патрульним

 • 10494 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Нетверезий водій у столиці читав для патрульних реп та записав відеозвернення, де закликав інших водіїв не наслідувати його приклад - не сідати за кермо п'яним. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу патрульної поліції Києва.

"Вчора, близько 22-ї години, патрулюючи вулицю Академіка Каблукова, інспектори почули звук гальм та автомобіль ВАЗ, який на великій швидкості виїхав із-за повороту багатоповерхівки. За автомобілем бігло близько 10 осіб, які намагались завадити водію виїхати з дворової території", - вказали у патрульній поліції.

Патрульні, як вказано, перегородили своїм автомобілем виїзд з двору та зупинили кермувальника ВАЗ. "Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп'яніння та відразу повідомив патрульним, що вживав алкоголь і готовий за це понести покарання", - додали правоохоронці.

Як з'ясувалось пізніше, зі слів водія, він випив 0,5 літра горілки та вирішив заночувати в автомобілі свого товариша, але його рідна сестра, розуміючи, що він може накоїти біди, забрала ключі від автомобіля. Усі його друзі відмовляли чоловіка від ідеї ночувати в салоні транспортного засобу, але чоловік пообіцяв їм, що не поїде кататись. Отримавши ключі від транспортного засобу, чоловік миттю його завів та спробував швидко поїхати чим далі, але наткнувся на екіпаж патрульних.

Чоловік відмовився проходити огляд на стан алкогольного сп'яніння, інспектори склали на чоловік протокол за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп'яніння) КУпАП. Як зазначається, у чоловіка також не було при собі посвідчення водія, та він не увімкнув покажчик повороту, коли виїжджав із-за будинку, а тому додатково на водія патрульні винесли постанову за порушення ПДР.

"Під час оформлення адміністративних матеріалів, кермувальник читав для патрульних реп, каявся та навіть записав відеозвернення до інших водії з проханням не сідати за кермо в стані сп'яніння, бо патрульні завжди з'являються в потрібному місці у потрібний час", - додали у столичній патрульній поліції.

Нагадаємо, п'яний водій автомобілем врізався у будинок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП