netvereza-zhinka-u-stolitsi-pislya-dtp-vyikhala-u-religiynu-sporudu-ye-postrazhdali

Нетвереза жінка у столиці після ДТП в’їхала у релігійну споруду: є постраждалі

 • 10183 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. У Деснянському районі Києва жінка-водій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не впоралась з керуванням, зіткнулась з автомобілем і після цього її автівка влетіла у релігійну споруду. Про це кореспонденту УНН повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Як розповіли правоохоронці, до них надійшло повідомлення про ДТП у Деснянському районі столиці, внаслідок якої постраждало двоє осіб.

"Вчора, 23 вересня, близько 20:00, до правоохоронці надійшло повідомлення про автопригоду у Деснянському районі столиці. Жінка керувала автомобілем Lanos і їхала по вулиці Теодора Драйзера, коли у якийсь момент вона виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулась з автомобілем Dacia Logan. Після цього Lanos відкинуло далі, де він зіткнувся з релігійною спорудою. За попереднім тестом було встановлено, що жінка-водій Lanos була у стані алкогольного сп’яніння", - розповіли у поліції.

Правоохоронці додали, що внаслідок ДТП двоє пасажирів Dacia Logan були госпіталізовані.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 ККУ.

Нагадаємо, народний артист України Іван Попович потрапив в ДТП у Полтавській області. Народний артист перебуває у важкому стані в лікарні міста Хорол.

Українські Національні Новини

Київ