nehoda-na-kyivshchyni-dorohy-vid-snihu-ochyshchaiut-220-odynyts-tekhniky

Негода на Київщині: дороги від снігу очищають 220 одиниць техніки

 • 25196 переглядiв

У Київській області 220 одиниць техніки та 272 працівники задіяні у боротьбі з негодою, використовуючи 6588 тонн протиожеледних матеріалів.

У Київській області на дорогах задіяно 220 одиниць техніки та 272 працівників для ліквідації наслідків негоди. У трьох районах Київщини зафіксовано дорожні аварії, повідомив голова КОВА Руслан Кравченко, пише УНН.

Київщина продовжує боротися з негодою. Для дотримання безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах загального користування Київської області станом на 8:00 задіяно 220 одиниць техніки та 272 працівники. З початку негоди вже використано 6588 т протиожеледних матеріалів

, - повідомив Кравченко.

Деталі

Наразі на Київщині відсутнє блокування доріг, однак, у Бориспільському, Білоцерківському та Обухівському районах зафіксовані дорожні аварії. З 7:00 обмежений в’їзд та рух великовантажного транспорту до Києва. Усі пасажирські маршрути працюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  У Києві на тлі негоди за добу сталося понад 30 ДТП, є травмовані

Синоптики прогнозують ускладнення погодних умов протягом сьогоднішнього дня. Зокрема, приріст снігового покриву до 30 см, у південних та східних районах області до 50 см, вітер до 25 м/с, хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця.

Доповнення

У Київській області станом на 9 ранку понеділка через сильний вітер та снігопад знеструмлено 44 повітряних ліній та 1033 трансформаторних підстанцій. Медзаклади працюють у штатному режимі. На випадок відключення електроенергії підготовлені альтернативні джерела.

Лілія Подоляк

Суспільство