nazvani-naybilsh-trendovi-mistsya-dlya-vidpochinku-u-travni

Названі найбільш трендові місця для відпочинку у травні

 • 9381 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. На травневі свята українським туристам цікаво буде відвідати Амстердам у Нідерландах, Гент і Брюгге у Бельгії та Лісабон у Португалії. Про це розповів організатор автобусних турів Володимир Токарчик в коментарі кореспонденту УНН.

"Великим попитом серед туристів зараз користується Амстердам та Королівський парк квітів Кекенхоф, який відвідує понад мільйона туристів протягом сезону. Якщо хочеться бачити менший натовп туристів, то рекомендую звернути увагу на сусідню Бельгію – її казкові містечка Гент, Брюгге, Антверпен та ін. просто зачарують вас. Цьогоріч у тренді колоритні міста Португалії: Лісабон, Порту, Сінтра, Обідуш, Коімбра, Кашкаіш та інші", - зазначив експерт.

За його словами, доволі популярними серед українських туристів стали тури до Туреччини. Окрім Стамбула, одного з найдавніших міст світу з величезною історією, експерт порадив відвідати Каппадокію. На його думку, це неймовірне місце у центрі країни, що утворилось мільйони років тому виверженням вулканів. "Бурхлива стихія створила казкову, інопланетну картинку", - зазначив Токарчик.

При цьому він порадив уникати столиці Східної Європи, які притягують шалену кількість іноземців у цей час.

Втім, за його словами, завжди цікавими для туристів будуть Париж, Венеція та Рим. Більш досвідченим туристам варто поїхати до італійської глибинки, зокрема у такі регіони, як Тоскана та Умбрія. Окрім екскурсій по маловідомим середньовічним містечкам, туристи насолоджуватимуться тут незрівнянною природою та гастрономічними шедеврами італійської кухні.

Нагадаємо, українським туристам, які вже втомились від подорожей найвідомішими туристичними центрами Європи, буде цікаво побувати у французькому Кольмарі, німецькому Ротенбург-на-Таубері, італійському Матері.

Українські Національні Новини

Суспільство