naykraschiy-bombardir-nkhl-vidmovivsya-vistupiti-v-matchi-zirok

Найкращий бомбардир НХЛ відмовився виступити в "Матчі зірок"

 • 9439 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. Російський нападник "Вашингтон Кепіталз" Олександр Овечкін не зіграє в "Матчі зірок НХЛ 2019", який відбудеться 26 січня в Сан-Хосе на арені "SAP Center", інформує УНН з посиланням на сайт Ліги.

Овечкін був обраний капітаном команди Столичного дивізіону в ході голосування вболівальників. Він сказав, що хоче пропустити зоряний вікенд заради відпочинку перед другою половиною сезону.

"По-перше, я хочу подякувати тим уболівальникам, хто проголосував за мене. Рішення було непростим. Мені подобається брати участь у всіх таких заходах, але з огляду на пору року і мій вік ми вирішили взяти тижневу перерву. Це складно, але на наразі, думаю, для мене так буде краще", - відзначив хокеїст.

Зазначено, що з 29 голами 33-річний нападник лідирує в НХЛ. Він знаходиться в одній шайбі від того, щоб в 14-й раз поспіль з початку сезону досягти рубежу в 30 голів. Раніше таке вдавалося лише Майку Гартнеру.

Зауважимо, що Овечкін не забивав в останніх шести іграх, що стало його найбільш тривалою гольовою "засухою" з листопада 2017 року.

Як повідомлялося раніше, російський чемпіон світу їв пельмені з Кубку Стенлі

Українські Національні Новини

Спорт