nayizd-na-rizdvyaniy-parad-u-ssha-pidozryuyut-vzhe-sudimogo-repera

Наїзд на різдвяний парад у США: підозрюють раніше судимого репера

 • 26233 переглядiв

КИЇВ. 22 листопада. УНН. У наїзді на різдвяний парад в американському штаті Вісконсин підозрюють вже судимого репера Даррелла Брукса (Mathboi Fly). Про це повідомляє УНН із посиланням на Daily Star та International Business Times.

Деталі

Як зазначають, 39-річний Даррелл Брукс — учасник руху, який виступає проти расизму й насильства щодо чорношкірих (Black Lives Matter). 

Окрім того, підозрюваний відомий як репер Mathboi Fly. Червоне авто, яке влетіло в натовп людей під час параду, можна побачити в одному з його кліпів. 

Брукса вже затримали. Раніше він був судимий за домашнє насильство та опір поліції. 

Наразі розслідують мотив та деталі злочину. Поліція не відкидає, що це може бути терористичним актом.

Yes this is Darrell Brooks aka Mathboi Fly rapping with a gun in front the same vehicle used in a mass homicide. Case closed I'd say#Waukesha#waukeshaChristmasParade@FoxNews @benshapiro @cnn pic.twitter.com/zVbZbFsbOU

— TrentCannon (@TheTrentCannon) November 22, 2021

Нагадаємо

Трагедія сталася у неділю, 21 листопада, у місті Вокеша (штат Вісконсин, США). Червоний позашляховик на високій швидкості вʼїхав у натовп людей під час проведення різдвяного параду.

Унаслідок наїзду загинуло п'ятеро людей, постраждало понад 40. Загалом 11 дорослих та 12 дітей було доправлено до шести лікарень. Щонайменше троє перебувають у критичному стані, четверо — у тяжкому, шестеро — у задовільному.

Darrell E. Brooks and two other black men in custody in deadly #Waukesha parade massacre. pic.twitter.com/QPPL9cTl3V

— RCUBED2 (@RCUBED21) November 22, 2021

Українські Національні Новини

Новини Світу