nasirov-nazvav-sebe-legitimnim

Насіров назвав себе легітимним

 • 9752 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Голова Державної Фіскальної Служби України Роман Насіров заявив, що з 27 грудня він на законних підставах обіймає посаду Голови ДФС, виконуючи рішення суду. Про це він написав на своїй сторінці, передає УНН.

"Виконуючи рішення суду, я, Насіров Роман Михайлович, вчора приступив до здійснення повноважень Голови Державної Фіскальної Служби України, про що в установленому законом порядку був виданий наказ. Таким чином, з 27 грудня 2018 року я на законних підставах обіймаю посаду Голови ДФС України", - написав посадовець.

З а його словами, Конституцією і Законами України встановлено, що рішення суду є обов’язковим до виконання. Він нагадав також, що рішенням суду був поновлений на посаді Голови ДФС.

"Будь які посилання окремих осіб про те, що для поновлення мене на посаді необхідне розпорядження Кабінету Міністрів України є неправомірними. Таке розпорядження необхідне лише при призначенні або звільненні Голови ДФС України", - написав Насіров.

Нагадаємо, 11 грудня Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним звільнення Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби України та поновив його на посаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Насіров був сьогодні у ДФС, але кабінет не захоплював

Як повідомляв УНН, екс-президент України Віктор Янукович заявив, що досі вважає себе легітимним президентом України.

Українські Національні Новини

Політика