nardepu-geo-lerosu-vruchili-novu-pidozru

Нардепу Гео Леросу вручили нову підозру

 • 25753 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Позафракційний народний депутат Гео Лерос, якому напередодні вручили підозру за “середній палець” у Верховній Раді, сьогодні отримав ще одну підозру. На цей раз у справі за невиконання рішення суду, який зобов'язав нардепа спростувати пост у Facebook з критикою брата голови Офіса Президента Дениса Єрмака. Про це інформує пресслужба ДБР, передає УНН.

Цитата

“За дорученням виконувача обов’язків Генерального прокурора 12 листопада 2021 року народному депутату України повідомлено про підозру за невиконання рішення суду, що набрало законної сили”, - йдеться в повідомленні.

Деталі

Слідчі ДБР встановили, що 11 серпня 2021 року Київський апеляційний суд визнав недостовірною та такою, що порочить честь, гідність та ділову репутацію, інформацію, поширену депутатом 29 березня 2020 року на його сторінці в соцмережі.

Суд зобов’язав Лероса спростувати поширену інформацію, виклавши на своїй сторінці відповідний текст. Зазначене рішення суду 11 серпня 2021 року, водночас спростування досі не було.

Як повідомив сам нардеп на своєму Facebook, нову підозру Леросу вручили за відмову спростувати пост про Дениса Єрмака, який є братом голови ОП Андрія Єрмака.

“Щойно мені вручили ще одну підозру та клопотання про запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який буде розглянуто сьогодні о 17:00 у Печерському суді. Увага, за те, що не спростував пост про Дениса Єрмака!!! При чому, моя апеляція прийнята в касації! Більш того, слідчими не було доведено, що я не виконав рішення суду”, - написав він.

Нагадаємо

Під час призначення Олексія Резнікова на посаду міністра оборони Гео Лерос вдався до публічних образ і непристойних жестів на адресу Президента України. Лерос звернувся безпосередньо до Глави держави, звинувативши в тому, що ОП “клепає” на нього “справу”. “Ви — головний зрадник у країні”, — сказав нардеп, після чого голова ВР Руслан Стефанчук наказав вимкнути Леросу мікрофон.

Перед тим, як піти з трибуни, Лерос встиг показати Зеленському середній палець.

Згодом Лероса рекомендували відсторонити від участі у п’яти пленарних засіданнях Верховної Ради за нецензурні жести у парламенті.

11 листопада Леросу вручили підозру за непристойний жест, який він показав під час виступу з трибуни Верховної Ради, 4 листопада.

Українські Національні Новини

Політика