nardepi-zminili-poryadok-denniy-roboti-vr-ta-pishli-na-perervu

Нардепи змінили порядок денний роботи ВР та пішли на перерву

 • 19234 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Народні депутати на пленарному засіданні Верховної Ради у вівторок, 16 лютого, внесли зміни до порядку денного поточної п’ятої сесії ВР. Після чого пішли на перерву, повідомляє кореспондент УНН.

Деталі

Народні депутати підтримали проект постанови про внесення змін до порядку денного п'ятої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання № 4690-1.

Постановою включено до порядку денного п'ятої сесії Верховної Ради низку законопроектів, зокрема, президентський проект закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального кодексу України щодо вдосконалення відповідальності за декларування недостовірної інформації та неподання суб'єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а також урядові законопроекти щодо митних тарифів та митного законодавства, як і депутатський проект закону про внесення змін до Закону України "Про вищу раду правосуддя" та багато інших.

У пленарному засіданні оголошено перерву на 30 хвилин згідно із заявою голів двох фракцій. Спікер ВР Дмитро Разумков запросив на нараду керівників депутатських фракцій і груп. Після наради засідання ВР буде продовжено.

Що планує розглянути ВР

Парламентарі планують сьогодні, 16 лютого, розглянути законопроекти, якими, серед іншого, з 1 січня 2021 року до 1 січня 2035 року пропонується звільнити від оподаткування ПДВ операції з ввезення інвестором на митну територію України у митному режимі імпорту устаткування (обладнання) для реалізації інвестиційного проекту зі значними інвестиціями.

Також на порядку денному стоїть законопроект про посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху, де передбачено, серед іншого, адмінарешт на 10 діб із позбавленням права керування на 3 роки за повторне керування транспортним засобом у нетверезому стані. Також проектом пропонується збільшити штраф за покидання місця ДТП і зменшується можливість винуватцям таких автопригод уникати відповідальності за скоєне.

Українські Національні Новини

Політика