naklali-pyat-shviv-viznachivsya-stupin-travmi-kapitana-dinamo

Наклали п'ять швів: визначився ступінь травми капітана "Динамо"

 • 12223 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Капітан київського "Динамо" Сергій Сидорчук зазнав травми у матчі із "Зорею". Про стан здоров'я Сидорчука розповів старший лікар команди Андрій Шморгун, інформує УНН з посиланням на пресслужбу "біло-синіх".

"У Сергія глибока рвана рана. Після повернення до Києва йому зробили хірургічну обробку та наклали п'ять швів. Суперник пробив шипами бутси щиток і розірвав Сергієві ногу в нижній третині гомілки. Шви будемо знімати через 7-10 днів. Щодо інших гравців, обійшлося без травм, тільки незначні ушкодження", - наголосив лікар.

Зазначимо, що у кінцівці матчу "Зоря" – "Динамо", який відбувся напередодні в Запоріжжі, стався неприємний інцидент на полі. Гравець "Зорі" Ловро Цвек, вийшовши на заміну на 79-й хвилині, за кілька хвилин завдав травму капітанові киян Сергію Сидорчуку, у результаті грубого порушення правил зламавши щиток Сергію та розірвавши ногу до крові. Партнери по команді допомогли капітану покинути поле, а Цвек, після перегляду арбітром повтору за допомогою системи VAR, отримав червону картку.

Нагадаємо, що "Динамо" обіграло "Зорю" в гостях (3:1). 

Українські Національні Новини

Спорт