nahaduvannia-pro-znyklykh-ditei-v-ukraini-khmarochos-u-niu-iorku-pidsvitiat-synim-i-zhovtym-koloramy

Нагадування про зниклих дітей в Україні: хмарочос у Нью-Йорку підсвітять синім і жовтим кольорами

 • 31514 переглядiв

Емпайр Стейт Білдінг буде підсвічений синім і жовтим кольорами, щоб привернути увагу до долі зниклих безвісти дітей в Україні на тлі російського вторгнення - ініціатива, організована актором Левом Шрайбером.

Сьогодні, 19 грудня, о 23:30 за київським часом Емпайр-Стейт-Білдінг засвітиться синьо-жовтими вогнями задля нагадування усьому світові про тисячі зниклих в Україні дітей. Про це повідомив ексуповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, пише УНН.

Деталі

Кулеба повідомив, що організатором акції виступив актор Лев Шрайбер, який хоче наголосити на тому, як російське вторгнення в Україну руйнує дитинство та майбутнє українських дітей.

"Тисячі вбитих і поранених, мільйони вимушених переселенців та біженців і майже 20 000 дітей, яких примусово вивезли на територію росії. Іще тисячі дітей до сьогодні залишаються в окупації під впливом російської пропаганди", - написав Кулеба.

Кулеба додав, що актор закликає пам'ятати про цих насильно викрадених дітей та їхні родини в цей складний час і продовжувати працювати, як це робить наша команда Save Ukraine, яка вже врятувала 223 дитини, поки кожна дитина не повернеться додому.

Нагадаємо

У листопаді у Нью-Йорку вшанували пам’ять загиблих та розгорнули 30-метровий жовто-синій стяг, щоб відзначити 90-ті роковини геноциду українського народу.

Павло Башинський

Суспільство