na-zhitomirschini-cherez-lobove-zitknennya-legkovikiv-zaginula-lyudina-sche-shestero-postrazhdali

На Житомирщині через лобове зіткнення легковиків загинула людина, ще шестеро постраждали

 • 15675 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. У Ружинському районі Житомирської області зіткнулись два легкових автомобіля, внаслідок чого одна людина загинула та ще шестеро осіб отримали травми. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 червня, близько 22:50, на автодорозі "Кременець – Біла Церква – Ржищів", поблизу села Мовчанівки Ружинського району.

За попередньою інформацією, 45-річний водій автомобіля Volkswagen Passat, житель Вінничини, при об’їзді мотоблоку із причепом, завантаженим сіном, що рухався у попутному з ним напрямку, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з Suzuki Grand Vitara під керуванням 53-річного жителя Київщини. 

У результаті дорожньо-транспортної пригоди від отриманих травм у лікарні помер 74-річний пасажир Volkswagen Passat. Також до медичного закладу госпіталізовані з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості водії обох авто та 26-річний керманич мотоблоку, а ще три пасажири з автомобіля Suzuki Grand Vitara, 1970, 1989 та 2013 років народження. 

Нині слідчі встановлюють усі причини та обставини пригоди у рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. 

Нагадаємо, у Добропіллі Донецької області легковий автомобіль ВАЗ-2110 зіткнувся з причепом автомобіля Volkswagen. У результаті аварії постраждали дві пасажирки, одна з яких неповнолітня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП