na-zaporizhzhi-cholovik-kinuv-granatu-u-politseyskikh-scho-priyikhali-na-yogo-viklik

На Запоріжжі чоловік кинув гранату у поліцейських, що приїхали на його виклик

 • 9075 переглядiв

КИЇВ. 26 березня. УНН. На Запоріжжі чоловік кинув гранату у поліцейських, що приїхали за місцем виклику. Правоохоронці залишились живі і навіть змогли затримати зловмисника. Про це у Twitter написав голова Національної поліції України Сергій Князєв, передає УНН.

“Поліцейський ранок. У місті Пологи на Запоріжжі до поліції надходить анонімний дзвінок. За адресою поліцейських зустрічає чоловік, махає, щоб підходили і кидає в них гранату”, — розповів голова Нацполіції.

За його словами, правоохоронці Едуард Лук’яненко та Кирил Міхов отримали контузію та осколкові поранення рук і ніг, але все ж затримали злочинця.

Як повідомляв УНН, близько тижня тому на Дніпропетровщині, поблизу м. Вільногірськ, під час перевірки поліцейськими документів підозрілого автомобіля, чоловік кинув у них гранату.

Поліцейський ранок. У м. Пологи на Запоріжжі до поліції надходить анонімний дзвінок. За адресою поліцейських зустрічає чоловік, махає, щоб підходили і кидає в них гранату. Едуард Лук’яненко та Кирил Міхов отримали контузію та осколкові поранення рук і ніг, але затримали злочинця! pic.twitter.com/QBxhwgPaG7

— Сергій Князєв (@knyazevsergii) 26 марта 2019 г.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП