na-zakarpatti-cherez-pavodok-zruynovano-chastinu-dorogi-ta-zatopleno-pasovischa

На Закарпатті через паводок зруйновано частину дороги та затоплено пасовища

 • 18460 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. На Закарпатті внаслідок паводку зруйновано частину дороги Н-09 "Мукачево-Рогатин", підтопленно 40 га пасовищ та пошкоджено 5 електричних опор. Про це повідомляє УНН із посилання на пресслужбу ГУ ДСНС України у Закарпатській області.

"Станом на 00:10 24 червня 2020 року рух на автошляху Н-09 "Мукачево-Рогатин" у межах Рахівського району відновлено на всіх, раніше підтоплених ділянках. Зруйновано частину (близько 30 м) дороги Н-09 "Мукачево-Рогатин" поблизу присілка Кевелів Рахівського району. Підтоплення 40 га пасовищ між селами Сокирниця та Стеблівка Хустського району", - додається у повідомленні.

Так, внаслідок значного підняття рівня води у річці Теребля пошкоджено п’ять електричних опор між селами Синевир та Синевирська Поляна Міжгірського району, що призвело до відключення електропостачання у населених пунктах Синевирська Поляна та Свобода.

Зазначається, що для ліквідації наслідків підтоплень залучено 5 пожежних автомобілів, із них: дві одиниці техніки державного пожежно-рятувального посту смт Ясіня та три одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рахів, 3 мотопомпи. Усього від ДСНС працювало 18 рятувальників.

Як раніше повідомлялося в УНН, на Закарпатті попереджають, що на річках Тиса, Боржава, Стара, Латориця очікують вихід води на заплаву, в результаті чого може підтопитися автодорога "Рахів-Костилівка".

Українські Національні Новини

Суспільство