na-vodoymakh-u-kiyevi-potonulo-dvi-lyudini

На водоймах у Києві потонуло дві людини

 • 12777 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Протягом 27 та 28 липня на водних об’єктах міста Києва загинуло дві людини, також двох було врятовано. Про це УНН повідомили у головному управлінні ДСНС України в столиці.

Так, 27 липня, о 22:32 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на каналі "Русанівський" під час руху почав тонути металевий катер.

Рятувальники за допомогою надувного човна врятували двох осіб 1986 та 1989 року народження та доставили їх до берегу.

28 липня о 12:40 до Служби порятунку надійшов виклик про те, що в Оболонському районі столиці, в озері Горащиха знаходиться тіло людини.

На відстані 60 м від берега на глибині 4 м рятувальники виявили тіло чоловіка 1997 року народження. За допомогою водолазно-рятувального обладнання труп було доставлено до берегу та передано співробітникам правоохоронних органів.

Також 28 липня, о 14:51, до столичної Служби порятунку надійшло подібне повідомлення про те, що в затоці "Галерна" на вул. Набережно-Корчуватська, 31, знаходиться тіло людини.

Рятувальники на відстані 70 м від берега на глибині 7 м знайшли тіло чоловіка 1971 року народження та передали працівникам правоохоронних органів.

Причину обох трагедій встановлюють поліцейські. 

Нагадаємо, дитина втопилася у ставку на Кіровоградщині. 

Українські Національні Новини

Київ