na-rizdvo-za-bezpeku-dbatimut-17-tis-pravookhorontsiv

На Різдво за безпеку біля храмів дбатимуть 17 тис. правоохоронців

 • 9824 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. Безпеку і порядок під час культових відправ з нагоди відзначення Різдва Христового по всій території держави охоронятимуть понад 17 тисяч правоохоронців, участь у заходах візьмуть близько 4,6 млн громадян. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу Нацполіції.

"Заплановано, що богослужіння з нагоди відзначення Різдва Христового відбудуться в усіх регіонах держави в понад 14 тисячах культових спорудах. Участь у них прогнозовано візьме близько 4,6 млн громадян", - зазначили у поліції.

Як зазначається, прогнозовано найчисельніші релігійні відправи відбудуться у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській та Дніпропетровській областях.

"Сили та засоби Нацполіції готові до забезпечення публічного порядку та безпеки громадян... Наша мета – аби всі наші громадяни провели релігійні свята у цілковитій безпеці", - сказав перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

"Публічну безпеку і порядок під час культових відправ на території всієї країни забезпечуватимуть понад 17 тисяч правоохоронців – поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України", - додали у поліції.

Додатково у різдвяну ніч на автошляхах та вулицях населених пунктів правопорядок забезпечуватимуть близько 6 тисяч поліцейських та нацгвардійців.

Окрім того, створені додаткові слідчо-оперативні групи, наряди патрульної поліції. Підрозділи кінологічної служби переведені на цілодобовий режим роботи Також напередодні Різдва культові споруди, де відбудуться богослужіння, продовжують перевіряти поліцейські – вибухотехніки. Ситуаційний центр Нацполіції та всіх територіальних підрозділів поліції переведені на надзвичайний режим роботи.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП