na-rivnenschini-negoda-zalishila-bez-svitla-51-naseleniy-punkt

На Рівненщині негода залишила без світла 51 населений пункт

 • 6400 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. У Рівненській області два райони постраждали від негоди, зокрема у будівлі одного з навчально-виховних закладів знесло дах, також відомо про знеструмлення 51 населеного пункту. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Рівненської облдержадміністрації.

Так, за словами голови Зарічненської райдержадміністрації Анатолія Смаглюка, внаслідок сильного буревію були пошкоджені дахи соціальних об’єктів у районі. Постраждали й житлові будинки, спортзала в райцентрі. Також повідомляється, що населені пункти району залишилися без світла через пошкодження ліній електропостачання.

Голова Дубровицької РДА Микола Петрушко проінформував, що від негоди без світла залишилися більш ніж 20 населених пунктів.

"Значних пошкоджень зазнав навчально-виховний заклад у Милячах. У ньому повністю знесло дах. Постраждали й будинок культури, житлові будинки", - йдеться в повідомленні.

За словами менеджера зі зв’язків з громадськістю ПрАТ "Рівнеобленерго" Алли Ліхачової, сьогодні фахівці відновлюють електропостачання, водночас залучаються додаткові аварійні бригади.

"Буревій завдав чималої шкоди електромережам. Станом на ранок 2 липня відомо про знеструмлення 51 населеного пункту. Сильний вітер поламав дерева, чим спричинив численні обриви електромереж", - проінформувала Ліхачова.

Раніше УНН повідомляв, що внаслідок негоди напередодні було пошкоджено дахи п'яти шкіл та 24 житлових будинків на Рівненщині. 

А в Чернігівській області в результаті падіння дерев через негоду був заблокований проїзд частиною автодоріг

Нагадаємо, негода в Україні залишила без світла 600 міст і сіл.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП