na-livan-znovu-obrushilisya-zlivi-i-snigopadi

На Ліван знову обрушилися зливи і снігопади

 • 8051 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Після того, як минулого тижня на Ліван обрушився шторм, з неділі в країні почався новий раунд екстремальної погоди. За прогнозами синоптиків, сильні дощі та снігопади триватимуть до 17 січня. У зв'язку з цим ліванська влада зробила ряд екстрених заходів. Про це повідомляє УНН з посиланням на Сіньхуа.

Як повідомила ліванська метеорологічна служба, зимовий ураган з сильним вітром прийшов в цю середньосхідна країну. У неділю максимальна швидкість вітру становила 85 км/год. Імовірно, у вівторок вона досягне 100 км/год. Шторм принесе проливні дощі в приморські райони Лівану, а в гірські райони - рясні снігопади. Крім того, по всій країні різко знизиться температура повітря.

Метеорологи попередили, що висота хвиль біля берегів може досягти п'яти метрів, а сильні пориви вітру повалять дерева і рекламні вивіски, в зв'язку з цим населенню необхідно приділяти особливу увагу безпеці.

Ліванський уряд вжив ряд екстрених заходів, в тому числі надав допомогу сирійським біженцям щоб уникнути того, щоб їх табори були затоплені водою або занесені снігом.

Раніше, табір біженців в Лівані накрив ураган.

Українські Національні Новини

Новини Світу