na-kreyseri-moskva-mogli-buti-yaderni-boyegolovki

На крейсері "москва" могли бути ядерні боєголовки

 • 173226 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. За штатом на російському крейсері "москва" мають бути дві ядерні боєголовки до крилатих ракет. Про це у своєму Facebook повідомив керівник проектів в Інституті Чорноморських стратегічних досліджень Андрій Клименко, пише УНН.

 

Цитата 

"Друзі, фахівці кажуть, що за штатом на борту ркр "москва" є 2 ядерні боєголовки до крилатих ракет (можливо для багатьох це новина, але так і є, це корабель - носій ядерної зброї). Де ці боєголовки? Де вони були під час вибуху боєзапасу? Де точка на мапі? Координати? Це компетенції РБ ООН, МАГАТЕ... До цього мають негайно долучитися прибережні держави Чорного моря - Туреччина, Румунія, Болгарія, Грузія", - написав Клименко.

Додамо

13 квітня голова Одеської ОДА Максим Марченко повідомив, що ракетний крейсер "москва" пішов саме туди, куди його послали наші прикордонники на острові Зміїний. З його слів, ракети "Нептун", які стоять на сторожі Чорного моря, завдали російському кораблю дуже серйозних пошкоджень.

Інформацію про те, що "москва" горить, підтвердили і в міноборони росії. Як повідомили, корабель серйозно пошкоджений, екіпаж покинув судно.

За словами речника Одеської ОВА, крейсер буде небоєздатним щонайменше рік.

Пізніше в ОК "Південь" повідомили, що крейсер "москва" перекинувся і почав тонути після того, як ЗСУ вдарили по ньому ракетами.

В міноборони рф визнали, що крейсер "москва" затонув.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП