na-kpvv-stanitsya-luganska-pochali-propuskati-abituriyentiv-dlya-skladannya-zno

На КПВВ "Станиця Луганська" почали пропускати абітурієнтів для складання ЗНО

 • 30649 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Сьогодні, 13 червня, за розпорядженням Командувача операції Об’єднаних сил у контрольному пункті в’їзду-виїзду "Станиця Луганська" з 07.00 розпочато пропуск через лінію розмежування абітурієнтів для складання ЗНО. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.

Так, З 07.00 до 13.00 буде здійснюватися пропуск осіб з тимчасово окупованої території на контрольовану, а з 13.00 до 17.00 – тих, хто слідує у зворотному напрямку.

Прикордонники нагадали, що пропуск осіб та транспорту в районі операції Об’єднаних сил було відновлено через контрольні пункти "Мар’їнка" та "Станиця Луганська". Однак, такому руху перешкоджали окупаційні адміністрації. За три дні роботи КПВВ жоден громадянин так і не зміг перетнути лінію розмежування. А двоє чоловіків, що 11 червня перетнули КПВВ "Мар’їнка", сподіваючись на пропуск, ще й досі перебувають перед блокпостом окупантів.

Варто зазначити, що дії української влади щодо відновлення руху через гуманітарні дорожні коридори досягли своєї мети досягли. Російські збройні формування частково розблокували перетин лінії розмежування з тимчасово окупованим Луганськом. Станом на 10.00 13 червня через КПВВ "Станиця Луганська" на контрольовану територію України прослідувало 54 громадянина, серед яких 34 абітурієнта.

Крім того, на КПВВ "Мар’їнка" будуть здійснюватися пропускні операції з 11.00 до 14.00. Але варто враховувати, що перетин лінії розмежування у межах цього дорожнього коридору окупанти продовжують блокувати.

Нагадаємо, за словами очільника МОЗ Максима Степанова, Кабмін скасував проведення пробного ЗНО.

Українські Національні Новини

Суспільство