na-kpvv-maryinka-zatrimano-ymovirnogo-boyovika

На КПВВ "Мар’їнка" затримано ймовірного бойовика

 • 7882 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Учора в КПВВ "Мар’їнка" прикордонники виявили серед громадян, що слідують на виїзд з тимчасово окупованої території України, чоловіка, причетного до діяльності непередбачених законом збройних формувань. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу ДПСУ.

"Учора в КПВВ "Мар’їнка" співробітники оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби, що діють у складі Об’єднаних сил, виявили серед громадян, що слідують на виїзд з тимчасово окупованої території України, чоловіка, причетного до діяльності непередбачених законом збройних формувань. Громадянина України, 1999 року народження, затримано та разом з повідомленням про виявлення ознак кримінального правопорушення передано співробітникам Національної поліції у Донецькій області для проведення подальших слідчих дій", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 6 грудня 2018 року, під час заходів прикордонного контролю, військовослужбовцями Луганського прикордонного загону було затримано 53-річну мешканку Луганської області, яку підозрюють в причетності до незаконного збройного формування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП