na-korist-derzhavi-vidsudili-stadion-u-3-2-mln-grn

На користь держави відсудили стадіон у 3,2 млн грн

 • 8210 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. У Дніпропетровській області через суд підприємство повернуло громаді стадіон вартістю 3,2 млн грн. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

"Так, Дніпропетровська місцева прокуратура №2 зверталася до суду з позовною заявою в інтересах держави в особі Солонянської селищної ради до товариства з обмеженою відповідальністю про розірвання договору оренди, стягнення заборгованості та повернення стадіону територіальній громаді", - пояснили у прокуратурі.

За версією слідства, у серпні 2016 року між Солонянською селищною радою та товариством з обмеженою відповідальністю було укладено договір оренди стадіону у смт Солоне. Проте товариство не сплачувало орендну плату. Через це утворилася заборгованість у майже 98 тис. грн.

Господарський суд Дніпропетровської області виніс рішення, яким позов прокуратури залишено без задоволення. Це стало приводом для подачі апеляції. Центральний апеляційний господарський суд погодився з доводами прокуратури та скасував рішення суду першої інстанції.

Договір оренди розірвано, стадіон повернули громаді.

Як повідомляв УНН, у Хмельницькій області агропідприємство незаконно орендувало землю та майно виправної колонії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП