na-kiyivschini-strilyali-u-biznesmena

На Київщині стріляли у бізнесмена

 • 15684 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Правоохоронці Київщини затримали чоловіка за розбійний напад на підприємця. Ним виявився 37-річний киянин, який вже мав проблеми із законом за злочини, зокрема за вбивство. Також встановлений його поплічник. Нападники – уродженці Близького Сходу, які ґрунтовно підозрюються у скоєнні розбійних нападів на території столичної області. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Київській області, інформує УНН.

"Так, днями на жителя одного з сіл Обухівщини напали невідомі зі зброєю. Зловмисники перестріли його на дорозі, зробивши видимість, що ремонтують автомобіль. Коли чоловік запропонував їм допомогу, вони вистрілили у нього. На щастя, куля влучила в автівку. Нападники викрали у потерпілого велику суму грошей і зникли у невідомому напрямку. Викрили злодіїв оперативники Управління карного розшуку поліції Київщини спільно з працівниками Обухівського відділу поліції та Служби безпеки України. Силову підтримку здійснювали бійці КОРДу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час проведення невідкладних слідчих дій на місці скоєння злочину, обшуку автівки зловмисників та за адресами проживання підозрюваних, правоохоронці виявили та вилучили вогнепальну та холодну зброю, боєприпаси, кастет, мобільні термінали, банківські картки, пакети з грошима, пластикову маску.

Як повідомили у СБУ, лідер банди планував вночі із засідки обстріляти автомобіль бізнесмена, в якому він перевозив 200 тисяч доларів США, та заволодіти готівкою.

"Для попередження злочину співробітники СБУ спільно із спецпідрозділом поліції КОРД відбили напад і затримали ватажка угруповання, який чинив активний супротив правоохоронцям", - повідомили у СБУ.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Поліцейські перевіряють підозрюваних на причетність до скоєння інших подібних злочинів.

Як повідомялося раніше в УНН, трьом чоловікам загрожує до 15 років за напад на столичного лікаря.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП