na-khmelnichchini-molodiki-zi-zbroyeyu-napali-na-ribalku

На Хмельниччині молодики зі зброєю напали на рибалку

 • 10196 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. В одному із сіл Шепетівського району, що на Хмельниччині, на рибалку напала група чоловіків з вимогою припинити риболовлю. Після чого побили його та погрожуючи зброєю забрали спінінг та інші снасті. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Управління поліції у Хмельницькій області.

Згідно із повідомленням, 36-річний потерпілий рибалив на сільському ставку, коли до нього підійшли декілька молодиків з вимогою припинити риболовлю. Після короткої перепалки, чоловіка побили та відібрали в нього спінінг і інші снасті.

У прес-службі наголосили, що з незрозумілих причин, 23-річний підозрюваний дістав свою мисливську рушницю і погрожуючи потерпілому розправою вистрілив у напрямку ставу. Після цього, на допомогу односельцю нагодились двоє місцевих жителів 19 та 39 років, яких зловмисники теж побили.

Правоохоронці відразу встановили усіх фігурантів інциденту. Молодика, який застосував зброю, затримали. Йому оголосили про підозру за ч. 4 ст. 296 ("Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї") Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. На період досудового розслідування суд взяв молодика під варту із правом внесення застави.

Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення підозри іншим фігурантам справи.

Раніше УНН повідомляв, що трьох полтавських рибалок упіймали на браконьєрстві

Українські Національні Новини

Кримінал та НП