na-khersonschini-matir-iz-sinom-zbuvali-psikhotropi-ta-narkotiki

На Херсонщині матір із сином збували психотропи та наркотики

 • 11086 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. Правоохоронці викрили та припинили злочинну діяльність 53-річної жінки та її 21-річного сина. Вони продавали психотропні та наркотичні речовини через "закладки". Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області, передає УНН.

"Процес замовлення наркотиків та їх оплати відбувався через смс-месенджер або в мережі Інтернет, а процес передачі клієнту відбувався шляхом "закладок". Щоб убезпечити себе від поліції, наркозбувальники та клієнти ніколи не бачили один одного "в обличчя", не знали справжніх імен та адрес проживання. Про купівлю певного виду наркотику домовлялися під час переписки у смс-месенджері. Після того, як клієнт переводив гроші на рахунок, йому надсилалася адреса "закладки" і він забирав наркотик без ризику бути упійманим. 21-річний чоловік закладав психотропні речовини у під’їздах, квіткових клумбах, біля недобудов та в інших місцях", - розповіли в поліції.

Правоохоронці провели санкціонований обшук у квартирі раніше судимої жінки та її сина. У результаті всього вилучили 250 грамів порошкоподібної речовини блакитного кольору (PVP), яка була розфасована у пакетики, велику кількість нових пакетиків типу Zip-Lock, липку стрічку, фольгу та електроні ваги, які використовувалися під час пакування наркотиків для подальшого збуту. Вартість вилучених особливо небезпечних наркотиків становить понад 100 тисяч гривень.

"Наразі працівники поліції відпрацьовують зв’язки наркодилерів, встановлюють канали постачання їм наркотиків. Фігуранти затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів". Карається позбавленням волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна", - зазначили у ГУНП.

Нагадаємо, у Миколаївській області поліція зі спецназом штурмом брали будинок подружжя-наркоторгівців

Українські Національні Новини

Кримінал та НП