na-khersonschini-likar-vikrav-moped

На Херсонщині лікар викрав мопед

 • 11639 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. В Херсоні працівники поліції затримали лікаря-протезиста, який незаконно заволодів мопедом місцевої жительки. Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Херсонської області.

"Нещодавно в Херсоні працівники поліції затримали лікаря-протезиста, який незаконно заволодів мопедом місцевої жительки. Після візиту цього лікаря вночі з її двору зник мопед. Чоловіка розшукали у передмісті Херсона, де він катався на угнаному мопеді. Також стало відомо, що чоловік причетний до скоєння крадіжки у жителя Херсона. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України "Незаконне заволодіння транспортним засобом", - йдеться у повідомленні.

Загалом, за минулий рік поліція Херсонщини розкрили майже 100 фактів незаконних заволодінь транспортними засобами. За статистикою, найчастіше злочинці викрадали автомобілі марок BMW на євро номерах, DAEWOO-Lanos та ВАЗ. Колір угнаних автівок переважно чорний та сірий.

В більшості випадків злочинці викрадали ті автомобілі, які не були обладнані протиугінною сигналізацією або залишені власниками на ніч у дворах будинків.

Поліцейські рекомендують автовласникам більш надійно захищати свої транспортні засоби, оснащуючи їх передовими технологіями. А також, по можливості, залишати автомобілі на парковках, які охороняються.

Нагадаємо, прикордонники Харківської та Закарпатської областей виявили два викрадені автомобілі, які знаходилися в міжнародному розшуку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП