na-kharkivschini-potonuv-9-richniy-khlopchik

На Харківщині потонув 9-річний хлопчик

 • 15007 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. На Харківщині потонув 9-річний хлопчик, який не зміг виплисти на берег після того, як човен пішов на дно. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Харківській області.

"9-річний хлопчик втонув під час катання на човні. Повідомлення про подію до поліції надійшло 10 червня близько 14:00 від жительки міста Краснограда. Зі слів заявниці, незнайомі їй діти підбігли до неї та розповіли, що втонув їх брат", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що співробітники поліції попередньо встановили, що двоє братів 9 та 11 років разом із 13-річною сестрою взяли з оселі дерев’яний човен та плавали на ньому річкою Берестова без нагляду батьків. У човні були дірки і через деякий час він пішов під воду. Найменший з малечі не зміг випливти на берег і потонув.

На даний час поліцейські встановлюють усі обставини та місцезнаходження батьків на момент трагедії. Відомо, що сім’я перебуває на обліку як неблагополучна.

Слідчим Красноградського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок".

Нагадаємо, у Біляївському районі Одеської області легковий автомобіль з крутого берега з'їхав у воду, внаслідок чого загинули двоє рибалок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП