na-dopomogu-ukrayinskim-viyskovim-vidpravlyat-sche-300-droniv

На допомогу українським військовим відправлять ще 300 дронів - Держспецзв’язок

 • 229735 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. Українці задонатили за 3 дні майже 61 мільйон гривень на проєкт “Армія дронів”. Українські захисники отримають 300 безпілотників Mavic 3T, повідомляє Держспецзв’язку в Telegram, пише УНН.

Деталі

Дрони оснащені сучасними камерами з високою роздільною здатністю та тепловізорами. Це допоможе військовим значно ефективніше виявляти та знищувати ворогів, їхню техніку, склади та штаби навіть уночі.

Коптери працюватимуть на трьох ключових напрямках: 160 безпілотників відправлять на Схід країни, 85 – забезпечать контроль над ворогом на запорізькому напрямку, а ще 55 – допомагатимуть нищити окупантів на Херсонщині.

Задонатити кошти, на які в межах спільного проєкту Генштабу, Держспецзв'язку, Мінцифри та платформи UNITED24  продовжать закуповувати безпілотники для Збройних Сил; або "задронатити вже придбаний дрон" можна на сайті чи на головному екрані застосунку Дія.

За дев’ять місяців для проєкту "Армії дронів" вдалося законтрактувати 3 200 комплексів БПЛА на понад чотири мільярди гривень. Більше семи тисяч військових пройшли навчання на операторів БПЛА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Український рій": Данілов анонсував ударні БпЛА дальністю понад 3000 км

Українські Національні Новини

Війна