na-donechchini-zatrimali-spivrobitnika-sbu-za-vimagannya-30-tis-dol-khabara-u-pidozryuvanogo

На Донеччині затримали співробітника СБУ за вимагання 30 тис. доларів хабара у підозрюваного

 • 18996 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. У Краматорську Служба безпеки України затримала власного співробітника за вимагання хабара у розмірі 30 тисяч доларів у іноземця, який є підозрюваним у кримінальному провадженні. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу СБУ.

"Досудове слідство задокументувало, що слідчий ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях вимагав 30 тисяч доларів в іноземця, який є підозрюваним у кримінальному провадженні. За цю суму зловмисник обіцяв змінити правову кваліфікацію складу правопорушення, а також сприяння в укладенні угоди про визнання винуватості та повернення вилученого майна", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що оперативники спецслужби затримали слідчого у власній квартирі, йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Також правоохоронці провели обшуки за місцями роботи та проживання зловмисника.

"Наразі до суду подано клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення його від займаної посади", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, у Києві співробітник СБУ підозрюється у прикритті проституції.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП