na-donechchini-zatrimali-sigareti-z-okupovanikh-teritoriy-na-chvert-mln-grn

На Донеччині затримали сигарети з окупованих територій на чверть млн грн

 • 12279 переглядiв

КИЇВ. 31 грудня. УНН. Правоохоронці зі складу Об’єднаних сил зашкодили ділкам заробляти на нелегальному тютюні з окупованих територій. Про це повідомляє УНН з посиланням на ДПСУ.

Поблизу села Прохорівка Волноваського району міжвідомча група співробітників ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях та оперативників Донецького прикордонного загону за оперативною інформацією затримала два позашляховики Nissan з партією тютюнового контрафакту. Два жителя Краматорська загалом везли дев'ятнадцять ящиків (9 500 пачок) цигарок. Тютюнові вироби були в пачках під маркою відомого бренду та без акцизу. Сума їх оцінки склала понад 250 000 гривень.

Дані тютюнові вироби були незаконно переміщені з тимчасово окупованої території поза межами офіційних дорожніх коридорів та планувалися для продажу на контрольованій території з метою заробітку.

За даним фактом, під процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури, слідчими СУ ГУ ДФС в Донецькій області проводяться слідчо-розшукові дії. Тютюнові вироби та транспортні засоби, що їх переміщували, вилучені встановленим порядком.

Нагадаємо, на Закарпатті блокували незаконне переправлення 100 тисяч пачок цигарок до Європи.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП