na-donechchini-dvoye-politseyskikh-pidozryuyutsya-u-vibivanni-ziznan-z-cholovika

На Донеччині двоє поліцейських підозрюються у "вибиванні" зізнань із чоловіка

 • 12610 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. На Донеччині двом поліцейським повідомлено про підозру за "вибивання" з чоловіка зізнання у скоєнні злочину. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Донецької обласної прокуратури.

"…оперуповноваженому відділу кримінальної поліції та інспектору сектору інформаційної підтримки Бахмутського відділу поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області повідомлено про підозру у перевищенні влади та умисному вчиненні дій, які явно виходять за межі наданих їм прав та службових повноважень (ч. 2 ст. 365 КК України)", - сказано в повідомленні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 28 травня 2020 року вказані особи, перебуваючи у службовому кабінеті приміщення поліцейської станції міста Світлодарська, застосували до місцевого мешканця фізичну силу з метою спонукання його до визнання провини у вчиненні крадіжки.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині судитимуть колишнього начальника одного із секторів Жовтоводського ВП ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області та його заступника через підозру в катуванні 23-річного чоловіка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП