na-donechchini-cholovik-vzyav-u-zaruchnitsi-litnyu-zhinku-ta-vimagav-groshi

На Донеччині чоловік взяв у заручниці літню жінку та вимагав гроші

 • 11951 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. На Донеччині чоловік увірвався до будинку з ножем, взяв жінку в заручники та вимагав гроші. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Донецькій області.

"Розбійний напад трапився сьогодні у місті Курахове Мар’їнського району. Зловмисник вибрав у жертви тих, хто не зможе надати йому опору. Проник у будинок до стареньких, схопив жінку та, погрожуючи розправою, намагався забрати усі заощадження", - сказано у повідомленні.

Так, 71-річному господарю вдалося вибігти на вулицю та покликати на допомогу поліцейських. На місце було спрямовано групу реагування поліції, яка патрулювала в цьому районі.

Поліцейські за декілька хвилин звільнили жінку та затримали нападника. Ним виявився 51-річний чоловік, який тиждень тому звільнився з колонії у місті Селидове, де відбував покарання за аналогічні злочини.

Наразі життю та здоров’ю подружжя нічого не загрожує. На місці події працює слідчо-оперативна група Мар’їнського відділення поліції.
За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Нагадаємо, київський районний суд Харкова арештував на два місяці харків’янина, який 24 грудня взяв у заручники перехожу та поранив поліцейського.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП