na-donbasi-zatrimali-kolishnogo-boyovika

На Донбасі затримали колишнього бойовика

 • 12186 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. Під час патрулювання поліцейські Бахмута на Донеччині встановили колишнього учасника НЗФ. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУНП в області.

"25-річний чоловік порушував публічний порядок, розпиваючи алкоголь у забороненому місці. Під час складання адмінматеріалів у порушника не тільки вилучили наркотики, а й дізналися про його бойовий досвід у 2014 році", - вказали у поліції.

Як зазначається, у 2014 році він не втримався перед проросійською пропагандою та перейшов на сторону терористів. "Чоловік чергував на посту в Бахмутському районі, за що отримував "продовольчі пайки". Говорить, що серед прихильників бойовиків було чимало наркозалежний та раніше засуджених", - розповіли правоохоронці.

Після звільнення території від окупації найманець приховувався. Тільки після того, як буде встановлено, що на час перебування в НЗФ чоловік не чинив тяжких злочинів проти мирного населення, він може бути звільнений від кримінальної відповідальності (ч. 6 ст. 260 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, у Харківській області прикордонники затримали колишнього бойовика "ДНР".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП