na-donbasi-komisiya-zs-rf-kontrolyuye-zakhodi-pidgotovki-boyovikiv-rozvidka

На Донбасі комісія ЗС РФ контролює заходи підготовки бойовиків – розвідка

 • 14618 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. На Донбасі перебуває комісія Південного військового округу Збройних Сил РФ , яка здійснює контроль заходів бойової підготовки бойовиків. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Міністерство оборони України.

"За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування ЗС РФ продовжує нарощувати інтенсивність заходів бойової підготовки з’єднань і частин 1 (Донецьк), 2 (Луганськ) АК", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що основні зусилля противника зосередженні на підготовці та перевірці готовності до застосування артилерійських підрозділів, у тому числі з виконанням стрільб у складі мінометних батарей та артилерійських дивізіонів у взаємодії з розвідувальними підрозділами.

"Водночас на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей перебуває комісія Південного військового округу ЗС РФ, до складу якої входять офіцери Михайлівської військової артилерійської академії (Санкт-Петербург). Зазначена комісія у тому числі здійснює контроль заходів бойової підготовки", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, на Донбасі бойовики мінними обстрілами двічі порушували режим тиші.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП